logoactie

Werkwijze

U kunt zich via de site aanmelden. Na uw aanmelding nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen en eisen te bespreken. Vervolgens selecteren wij op basis van uw wensen een geschikte rijschool bij u in de omgeving en u beslist wanneer u wilt beginnen.

U kunt geheel vrijblijvend 2 uur lang autorijden voor maar € 49,-. De instructeur haalt u thuis op. U maakt kennis met de instructeur en zijn manier van lesgeven. De instructeur krijgt een eerste indruk over uw rijvaardigheid en leervermogen. Na twee uur kan de instructeur jou precies vertellen hoeveel lessen je nodig zult hebben. Op basis hiervan doet hij een scherp aanbod en weet jij precies hoeveel het rijbewijs zal kosten. Zo bent u er zeker van dat u in de toekomt niet teveel gaat betalen. Na de proefles bepaalt u zelf of u de rijlessen wilt voortzetten en kunt u eventueel afspraken maken voor het vervolg van uw rijopleiding.

Tijdens de lessen wordt u zo goed mogelijk voorbereid op de CBR praktijkexamen. Onze instructeurs zorgen voor een passende opleiding en weten precies hoe ze u moeten begeleiden om u in één keer te laten slagen.

actie

actie